Burhaniye’de asayiş uygulama ve denetimleri devam ediyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, ilçe genelinde halkın güvenliğinin sağlanması, huzur ortamı içerisinde yaşamlarını sürmeleri...
Burhaniye’de asayiş uygulama ve denetimleri devam ediyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, ilçe genelinde halkın güvenliğinin sağlanması, huzur ortamı içerisinde yaşamlarını sürmeleri için uygulama ve denetimlerin sürdüğünü söyledi. Kaymakam Öner, polis ve jandarma görevlilerinin koordineli olarak aralıksız çalışmakta, ilçe genelinde uygulama ve denetimlerini devam ettirmekte olduğunu söyledi.

Kaymakam Hüseyin Öner, 2017 yılı 1 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında ilçe genelinde yapılan operasyonlarda yakalanan şahıslar ile elde edilen suç unsurları ile ilgili istatistiki bilgilerin kamuoyu ile paylaşılarak halkımızın aydınlatılması ihtiyacı hissedildiği söyledi. Kaymakam Öner, 1 Kasım ve 15 Aralık tarihleri arasında 2 tabanca, 5 av tüfeği ve 5 adet mermi yakalandığını söyledi. Kaymakam Öner, aynı dönem içinde 1 gr. esrar maddesi ve 1 gr bonzai maddesi ile 96 kilo kurutulmuş hint keneviri ile 14 kök hint keneviri ve 15 adet ecstasy hap yakalandığını kaydetti. Kaymakam Öner, haklarında işlem yapılan 25 kişiden 3'ünün tutuklandığını açıkladı. Kaymakam Hüseyin Öner," Suçla mücadelede en önemli unsur halkımızın verdiği destek olup, vatandaşlarımızın şüphelendikleri herhangi bir durumda 155 veya 156'yı arayarak ihbarda bulunmaları suçla mücadelede önem arz etmektedir. Bu nedenle halkımıza bir telefon kadar yakın olduğumuzun göz önünde bulundurularak suçla mücadelede Emniyet ve Jandarma teşkilatı mensuplarımıza gereken desteğin sağlanacağına yürekten inanmaktayız. Şehrimizin daha huzurlu ve güvenli, daha yaşanılır bir yer olması için Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarımızın tüm imkanlarını seferber ederek, halkımızın ve yerel kurumlarımızın destekleriyle HUZURLU ve GÜVENLİ BURHANİYE için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Burhaniyeli hemşerilerimizin yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girmesini sağlamaya yönelik tedbirlerimiz alınmış durumdadır. Bu vesileyle şimdiden yeni yılın, yeni umutlara ve daha güvenli bir Burhaniye'ye vesile olmasını diler, tüm vatandaşlarımıza iyi seneler dileriz" dedi.

İHA