Burhaniye’de Kent Konseyi, genel kurula katıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Kent Konseyi'nin de üye olduğu Türkiye Kent Konseyleri Platformu'nun 23. Genel Kurulu, 13-14 Ocak tarihleri...
Burhaniye’de Kent Konseyi, genel kurula katıldı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Kent Konseyi'nin de üye olduğu Türkiye Kent Konseyleri Platformu'nun 23. Genel Kurulu, 13-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Maltepe'de, Maltepe Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Burhaniye Belediyesi Kent Konseyi'nin de katıldığı Kent Konseyleri Platformunun 23. Genel Kurulu'na katılım yoğun oldu.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen Kent Konseylerinin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurulda, Burhaniye Kent Konseyi, Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider ve Genel Sekreteri Semih Eder tarafından temsil edildi. "Kent, Mülteciler ve Çevre" konuları ana ekseninde gerçekleşen genel kurul, "Kent ve Mülteciler" ve "Çevre" atölye çalışmaları şeklinde devam etti. 23. Genel Kurul, katılımcıların Türkiye Kent Konseyi Platformu üzerine öneri ve düşüncelerinin sunumuyla, 14 Ocak günü, Sonuç Bildirgesinin Genel Kurul tarafından son şeklini vererek yayınlanmasıyla son buldu.

İHA