Bursa’da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda İnegöl Mezit-5 mevkiinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan özel otomobil şarampole yuvarlandı.
Bursa’da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda İnegöl Mezit-5 mevkiinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan özel otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Tatilden görev yeri olan Çanakkale Gelibolu'ya dönen Uzman Çavuş 40 yaşındaki Ali K. yönetimindeki 17 YC 647 plakalı özel otomobil, Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl Mezitler bölgesinde virajı alamayarak kontrolden çıktı. Yolun sağındaki çelik bariyerler ile istinat duvarı arasına giren özel otomobil bir süre ilerledikten sonra yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı.

Araçtan fırladı

Takla atarak dere yatağına düşen özel otomobilde bulunan sürücü Ali K.'nın 17 yaşındaki kızı Aleyna K. araçtan fırlarken, sürücü ile birlikte özel otomobilde bulunan 57 yaşındaki Perihan K., 37 yaşındaki Şenay K. ile 15 yaşındaki Busenaz K. otomobil ile birlikte dere yatağına düştüler. Araçtan fırlayan 17 yaşındaki Aleyna K. kaza yerinde hayatını kaybederken, diğer 4 kişi de yaralandı.

Jandarma ve sağlık ekipleri tarafından vatandaşların da yardımı ile araçtan çıkartılarak yaklaşık 30 metrelik dere yatağından yola getirilen yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

Kaza yerinde hayatını kaybeden genç kızın cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Savcının incelemesinin ardından cenaze aracına alınarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bursa’da feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Kaynak: