Bursa'da trafik kazası

Osmangazi ilçesinde servis minibüsü refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçti- Araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarılan sürücünün 144 promil alkollü olduğu tespit edildi
Bursa'da trafik kazası

BURSA (AA) - Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde servis minibüsü, önce refüje daha sonra da karşı şeride geçerek duvara çarptı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaşpaşa Mahallesi Haşim İşcan Caddesi'nde, S.Y. (23) idaresindeki 16 S 3182 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak karşı şeride geçti.

Daha sonra yol kenarındaki istinat duvarına çarpan aracın hafif yaralanan sürücüsü, çevredeki vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Çarpmanın etkisiyle minibüste hasar oluştu.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sürücü, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesini reddetti.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri de trafik akışını tek şeritten kontrollü sağladı.

Bu arada sürücü S.Y, alkol testi yapmak isteyen ekiplere de zorluk çıkardı.

Cep telefonunun kendisine yardım etmek isteyen kişiler tarafından çalındığını iddia eden sürücü, sinir krizi geçirdi.

Kendisini yere atıp ağlamaya başlayan S.Y, ekiplerin uzun uğraşları sonucu tedavi için Bursa Devlet Hastanesine götürüldü. Burada alkol testi yapılan sürücünün, 144 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Servis minibüsü de çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaynak: