Bursa’da yağış hayatı felç etti

Bursa'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Bursa’da yağış hayatı felç etti

Bursa'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle hızlı feribot seferleri iptal edilirken, alt katlardaki bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Meteorolojinin uyarısının ardından hava sıcaklığı 10 derece düşerek 24 derece olarak ölçüldü. Şehirde zaman zaman gök gürültülü ve sağanak olarak görülen ve aralıklarla devam eden yağış hayatı felç etti. Ana alterlerde trafik sıkışıklığı yaşanırken, BUDO ve İDO, akşam saat 18.00'a kadar bütün seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Bursa'dan hızlı feribot kullanarak seyahat edecek yolcular Mudanya BUDO iskelesinden geri dönmek zorunda kaldı.

Yıldırım'da su baskını

Şehrin doğu kısmında da şiddetli yağış olumsuz etkilerini gösterdi. Yıldırım Esenevler Mahallesi Erikli Caddesi üzerinde tıkanan kanalizasyon cadde üzerindeki ızgaradan fışkırarak caddeye döküldü. Kanalizasyon kapağından yükselen sular bir ev ve bir dükkanda maddi hasara sebebiyet verdi. Öte yandan şiddetli yağışın yerini akşam saatlerinde açık havaya bırakacağı tahmin ediliyor.

Trafik kilitlendi

Öğle saatlerindeki şiddetli yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Gök gürültülü sağanak şeklinde yaşanan yağış trafik akışını da olumsuz etkiledi.

Bursa’da yağış hayatı felç etti

Bursa’da yağış hayatı felç etti

Bursa’da yağış hayatı felç etti

Kaynak: