Bursaspor Fernandao'da ısrarlı

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Parlakay, ara transfer döneminde bir sağ bek ve bir santrforu kadrolarına katmak istediklerini belirterek, "Bir sağ beke ihtiyacımız var; bu Şener olur, başkası olur bilmiyorum. Fernandao istediğimiz adam.'' dedi.
Bursaspor Fernandao'da ısrarlı

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 8. haftasının kapanış maçında 3-1 kazandıkları Osmanlıspor maçında teknik direktör Paul Le Guen'in yeni bir oyun sistemi denediğini söyledi.

Bu sistemde takımın nasıl bir reaksiyon göstereceğini bilmediklerini anlatan Parlakay, "Buna karşın takım iyi bir reaksiyon gösterdi. Daha da iyi olacağını düşünüyoruz. Net bir skor aldık. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Takımlarına çok güzel destekte bulundular. Bu tarz destekte bulunmalarını istiyoruz kendilerinden." diye konuştu.

Parlakay, ligde son iki hafta Galatasaray ve Kayserispor karşısında aldıkları mağlubiyetlerin ardından Osmanlıspor maçının kendileri açısından büyük önem taşıdığını dile getirerek, bu karşılaşmayı kayıpsız atlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bu hafta Sivasspor ile karşılaşacaklarını aktaran Parlakay, "Sivas'a kazanmaya gideceğiz. Ben sezon başında 'Bursaspor her maçını galibiyet için oynar. Yeniliriz, yeneriz, sonuç ne olur bilmem ama taraftarımızı mutlu edecek skorlar alacağız, taraftarımızı mutlu edecek oyun oynayacağız.' demiştim. Sivasspor maçında da aynısını bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Parlakay, takımdaki eksikliklerin farkında olduklarını, ara transfer döneminde söz konusu mevkiler için takviye yapmak istediklerini vurgulayarak, bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Şener ve Fernandao konusu

Parlakay, Fenerbahçe'de forma giyen eski oyuncuları Şener Özbayraklı ve Brezilyalı golcü Fernandao için ara transfer döneminde girişimde bulunacaklarına yönelik iddialarla ilgili "Şener Özbayraklı ile ilgili bir temasta bulunmadık. İşin açıkçası bir görüşmüşlüğümüz, bir fikir alışverişi yapmışlığımız yok ama bizim bir sağ beke ihtiyacımız var; bu Şener olur, başkası olur bilmiyorum. Bir sağ bek daha düşünüyoruz. Fernandao istediğimiz adam. Bunun dışında takip ettiğimiz başka oyuncular var. Önümüzdeki sene için birkaç hamle yapabiliriz ocak ayında." diye konuştu.