Bursaspor liderden çekinmiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Medipol Başakşehir maçıyla ilgili, "Ligin başından beri üst sıralarında olan takımlara karşı galibiyet alamadık. Umuyorum iyi bir oyunla bu haftadan itibaren bunu başaracağız." dedi.
Bursaspor liderden çekinmiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'de 21 Ocak Pazar günü sahalarında yapacakları Medipol Başakşehir maçıyla ilgili, "Ligin başından beri üst sıralarında olan takımlara karşı galibiyet alamadık. Umuyorum iyi bir oyunla bu haftadan itibaren bunu başaracağız." dedi. 

Fransız çalıştırıcı Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Süper Lig'in ikinci yarısına sahalarında lider Medipol Başakşehir ile yapacakları maçla başlayacaklarını söyledi.

Kendilerini zor bir karşılaşmanın beklediğini dile getiren Le Guen, "İyi bir karşılaşma çıkartıp güzel bir sonuç almak istiyoruz. Ligin başından beri, üst sıralarında olan takımlara karşı galibiyet alamadık. Umuyorum iyi bir oyunla bu haftadan itibaren bunu başaracağız." diye konuştu.

Le Guen, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin transfer çalışmalarında bir değişikliğe neden olup olmadığı yönündeki soruya, "Artık kupadan elenmiş olduğumuzu bu dakikadan itibaren hesaba katmamız gerekiyor. Daha az maç oynayacağız. Dolayısıyla bugün itibarıyla yalnızca bir transfer daha yapmamız bizim için yeterli olacaktır yolun geri kalanı için." karşılığını verdi.

Avrupa kupalarına katılım yolunda ellerinde sadece ligin kaldığını vurgulayan Le Guen, sezon başından beri hedeflerinin, ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymak olduğunu belirtti. 

Transfer çalışmaları 

Bir savunma oyuncusuna daha ihtiyaçlarının olduğuna değinen Fransız çalıştırıcı, şu değerlendirmede bulundu:

"Özellikle takımın savunma tarafında çok yönlü bir oyuncuyu kadromuza katabilirsek bizim için güzel bir katkı olur diye düşünüyorum. Defansif alanda gerek sağda gerek ortada gerek solda katkı verebilen bir oyuncuyu kadromuza katmak bizim için faydalı olacaktır. Joker ama iyi bir joker olacak."