'Bütün teröristler bitinceye kadar mücadelemiz devam edecek'

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar "(Fırat Kalkanı Harekatı) Bütün teröristler bitinceye, tek bir terörist kalmayıncaya kadar hudutlarımız güven altında oluncaya kadar güvenlik güçlerimiz omuz omuza bu mücadeleyi verdi vermeye devam edecekler" dedi.
'Bütün teröristler bitinceye kadar mücadelemiz devam edecek'

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "(Fırat Kalkanı Harekatı) Bütün teröristler bitinceye kadar, tek bir terörist kalmayıncaya kadar, hudutlarımız güven altında oluncaya kadar, halkımızın mutlu ve müreffeh yaşaması için herhangi bir tehdit ve riske maruz kalmayıncaya kadar güvenlik güçleri olarak, askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucumuz omuz omuza bu mücadeleyi verdi, vermeye devam edecekler." dedi.

Akar, "Ülkemizin, milletimizin birliği ve bütünlüğü için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Hepsi burada, ortada görülüyor, elimizden geldiğince büyük bir azim ve kararlılıkla arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık ve kahramanlıkla kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yaptılar. Bundan sonra da yapacaklarına bütün kalbimizle inanıyoruz." diye konuştu.