Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

Büyük gelişme var!

Büyük gelişme var!

Evvel ki gün yazmış olsaydım eleştirecektim, 20 gündür bir şey göremedik zar zor hocayı belirledik, transferler geç kalacak gibisinden ama Konyaspor yönetimi bizi şaşırtıyor.

Arka arkaya hamleler geliyor. Gidenler-gelenler hareketli bir transfer sezonu olacak gibi.

Demek ki sıkı çalışma var! Sessiz sedasız yürütülüyor çalışmalar. Bu bir gelişmedir, geçmiş dönemlerden hatırlayalım. Birçok futbolcu ifşa olduğu için transfer gerçekleşmemişti.

Var, var! Büyük gelişme var.

Dün itibariyle, 11’i kurarken ilk önce yazılacak bir oyuncu transferi gerçekleşti. Uğur Demirok Hayırlı olsun!

Ligin deneyimli, üst düzey savunma oyuncularından, 29 yaşında olmasına bakmayın! O mevkide böyle bir isme ihtiyaç vardı. Kalitesi kesinlikle tartışılmaz. Çabuk uyum sağlayabilecek bir isim.

Rıza Çalımbay bu transferde başrol oynamıştır. İnşallah daha nicelerine diyelim o zaman!

Ortalıkta bir sürü isim geziyor. Bildiğimiz kadarıyla sol bek, kanat, hücumcu orta saha ve Filipovic’in durumuna göre stoper transferi gerçekleşecek.

Gençlere yol gözüktü Seddar, Recep, Abdülkerim kiralandılar.

Yurt dışındaki yabancı oyuncular için dünya kupası sonrası beklenecektir. Şahsi fikrim Selçuk Aksoy’un Konyaspor’daki önceki görevinde yaptığı transferleri referans alalım. Tabi ki transfer ekip işidir. Bir yöneticinin yapacağı iş değil. Bu transferler yapanlar görevini hakkıyla yerine getiren gerçek Konyasporlulardır.

Söz de değil öz de!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR