Büyükadam, büyük projelerle geliyor!

Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Büyükadam, seçilmesi durumunda spor salonu, ihtiyarlar konağı, muhtar konağı ve yeni pazar yeri projelerini hizmete sunabilmek için mesai harcayacağını ifade etti
Büyükadam, büyük projelerle geliyor!

Açıklamalarda bulunan Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Büyükadam, ‘Mahallemize İhtiyarlar Konağı, Muhtar Konağı, gençlerimiz için spor tesisi, modern bir pazar yeri de gerekiyor. Seçilmemiz durumunda bu projeleri gerçekleştirebilmek için mücadele edeceğim. Emekli bir adamım, boş vaktim çok. Vaktimi mahallelime hizmet edebilmek için geçirmek istiyorum. Özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşabilmek için, boş zamanlarını değerlendirebileceği, enerjilerini atabileceği bir spor salonu şart oldu. Gençlerimiz, diğer mahalledeki spor salonlarına gitmek zorunda kalıyor. Onların da doluluk oranı fazla... Bundan önceki muhtarımıza da teşekkür ediyorum. Muhtarlık bir bayrak yarışı, mahallelimiz teveccüh ederse 31 Mart günü görevi devralmaya hazırım’ dedi.

Çeşmelisebil kasabasında 1960 yılında doğan İbrahim Büyükadam, evli ve 3 çocuk babası. Sebil Terzi’de işletme sahibi olan Büyükadam, muhtar olması durumunda vaktinin büyük bölümünü mahalleliye hizmet için harcayacağını ifade etti.