Büyükşehir engelleri aşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Büyükşehir engelleri aşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda yardımlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli'de yaşayan Hatice Özkan'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal projelere verdiği desteklerle tüm kamuoyunun takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların sosyal hayata entegre olmasına katkı sağlıyor. Bu doğrultuda ihtiyaç sahiplerini belirleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli'de yaşayan Hatice Özkan'a tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Tekerlekli sandalye Barbaros Mahallesi'nde ikamet eden Hatice Özkan'a Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı tarafından teslim edildi.

Cengiz Ergün'e teşekkür

Tekerlekli sandalye yardımının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Hatice Özkan'ın kızı Emine Erdoğan, "Annem felçli olduğu için hareket kabiliyeti neredeyse yok denecek kadar az. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ile annemi dışarıda dolaştırabilirim. En azından sürekli kapalı ortamda kalmak zorunda kalmayacak. Bu yardımı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: