Büyükşehir Gaziantepspor start verdi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol Garanti Süper Liginde mücadele edecek olan Büyükşehir Gaziantepspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı.
Büyükşehir Gaziantepspor start verdi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol Garanti Süper Liginde mücadele edecek olan Büyükşehir Gaziantepspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Kamil Ocak Spor Salonunda yapılan antrenman oldukça moralli geçerken, yeni transferler Bestami Boz ve Samet Toptaş'ta antrenmana katıldı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele edecek olan Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladı. Kamil Ocak Spor Salonunda ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, daha sonra turnike ve şut çalışmasıyla devam etti.

Antrenör Muharrem Karakafa idaresinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Büyükşehir Gaziantepspor'da morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Geçen sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde başarılı olarak Süper Lige çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirten Takım Genel Menejeri Ramazan Taşkın, Süper Ligde kalıcı olmak istediklerini, asla asansör takım olmayacaklarını dile getirdi.

Mevcut kadroyu koruyarak 2 oyuncu takviye yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Genel Menejeri Ramazan Taşkın, "Büyükşehir Belediye Başkanımız, Büyükşehir Gaziantepspor Onursal Başkanımız Fatma Şahin ve Büyükşehir Gaziantepspor Kulüp Başkanı Osman Toprak, tekerlekli sandalye basketbol takımına büyük önem veriyor. Bu doğrultuda takımdan maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Gaziantepspor yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek. Oldukça zor bir lig, ligde köklü takımlar yer almakta. Biz de Süper Lig de yeni olmamıza rağmen kalıcı olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda. Takım yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladı. Antrenörümüz Muharrem Karakafa idaresinde bu takım yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacak. Önümüzdeki günlerde yapacağımız hazırlık maçları ve katılacağımız Türkiye Kupası turnuvasıyla lige hazır hale geleceğiz. Bu hazırlık turnuvalarında eksiklerimiz varsa onları tespit edip, lige sorunsuz bir takım olarak başlamak istiyoruz. Samet ve Bestami'nin transferi takıma önemli katkı sağlayacak" dedi.

Takıma baklava ikram edildi

Kamil Ocak Spor Salonunda sezonun ilk antrenmanını yapan Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında, antrenman sonra oyunculara kulüp tarafından baklava ikram edildi.

Sezon hazırlıklarına tatlı başladıklarını belirten Takım Kaptanı Yasin Gül, "Antrenmanın ilk günü oldukça neşeli geçti. Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Kulüp tarafından ikram edilen baklava çalışmalara moralli başlamamızı sağladı. Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirip, Süper Ligde Büyükşehir Gaziantepspor'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Büyükşehir Gaziantepspor'da antrenmanların her akşam saat 18:00'de Kamil Ocak Spor salonunda devam edeceği belirtildi.

Büyükşehir Gaziantepspor start verdi

Büyükşehir Gaziantepspor start verdi

Kaynak: