Cadence Konya 2. şubesi açıldı

Konya’nın en büyük hobi ve sanat mağazası olan Umut Hobi Cadence Konya ikinci mağazasını Nalçacı Perşembe Pazarı arkasında dualarla hizmete açtı. Açılışa özel indirimler ve çekilişin yapıldığı tören yoğun ilgi gördü.
Cadence Konya 2. şubesi açıldı

Umut Hobi Cadence Konya 2. Mağazası Nalçacı Perşembe Pazarı arkasında hizmete açıldı.

Konya’nın en büyük hobi ve sanat mağazası olarak 400 metrekarelik alanda hizmet verecek işyerinin açılışında konuşan Umut Hobi Sahibi Özcan Dağdagezer, 6 yıldır hizmet verdikleri birinci şubenin ardından ikinci şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Konya’da hobi ve sanat sektörüne yeni bir soluk getirdiklerine inandıklarını vurgulayarak, müşterilerinin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Dağdagezer, açılışa özel indirimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti.

Yapılan dua ve kesilen kurdele ile açılışı yapılan Cadence Konya Mağazasında açılışa özel yapılan indirimler ve çekilişler yoğun ilgi gördü.

Konya’nın en büyük hobi ve sanat mağazası Umut Hobi Cadence Konya’da akrilik boyalar, geri dönüşüm hibrit multisurfaces boyaları ve bir çok sanatsal malzemenin yanında; yüzlerce çeşit ahşap, seramik, polyester ürünler bulunuyor.

cadence-konya-2-subesi-acildi-2.jpg

cadence-konya-2-subesi-acildi-3.jpg

cadence-konya-2-subesi-acildi-4.jpg