Çalık ‘15 Temmuz Milli İrade Anıtı’nda incelemelerde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşil Hilal Projesinin başlangıç noktasındaki park alanının girişine yaptırılan "15 Temmuz Milli İrade Anıtı'nda incelemelerde bulundu.
Çalık ‘15 Temmuz Milli İrade Anıtı’nda incelemelerde bulundu

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte "15 Temmuz Milli İrade Anıtı'nın yapıldığı alana gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ve Birim Müdürleri tarafından karşılandı.

Öznur Çalık'a hem "Yeşil Hilal Projesi" hem de "15 Temmuz Milli İrade Anıtı'yla ilgili detaylı bilgiler aktaran Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, burada yaptığı açıklamada, "Yeşil Hilal Projesi kapsamında 90 bin metre kare alanda 21 parkımız bulunmaktadır. Fahri Kayahan Bulvarı projemizin başlangıç noktası bu projemiz "15 Temmuz Milli İrade Anıtı" ile başlıyor. Anıtımızda mermerden yapılan hilal ve yıldız ile birlikte şehit isimlerimizin olduğu bir kaide bulunmaktadır. Alan aydınlatması bugün itibariyle tamamlandı, hizmete sunuldu. Gerçekten çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Anıtın üzerine 15 Temmuz Milli İrade Direnişi sırasında hayatını kaybeden kahramanlarımızın isimlerini tek tek yazıp, bu isimleri yaşatarak gelecek nesillere aktaracağız" dedi.

Yeşil Hilal Projesinin Malatya ve Yeşilyurt İlçesine yakışacak şekilde projelendirildiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'da sahadaki özverili hizmetlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve ekibini tebrik etti.

Yeşil Hilal Projesinin bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmete gireceğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "24 saat esasıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanımız ve ekibi geç saatler olmasına rağmen görevlerinin başında ve sahadaki çalışmalarını sürdürdükleri için kutluyorum. Yeşil Hilal Projesi kapsamında Fahri Kayahan Bulvarına yaptırılan park alanı gerçekten çok güzel olmuş, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yeşilyurt bölgesinde yaptırılacak 21 parkın hilal görünümü alacağı için ismi "Yeşil Hilal" olarak adlandırılan bu kaliteli proje tamamlanıp hizmete girdiği zaman bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacağına inanıyorum. Fahri Kayahan Bulvarındaki "Yeşil Hilal Projesi" başlangıcına yapılan "15 Temmuz Milli İrade Anıtı'na kahraman şehitlerimizi anmak ve unutturmamak adına isimleri yazılacak. Hem 15 Temmuz şehitlerimizin unutulmayacağı hem de Malatya'daki sosyal ve dinlenme alanlarının oluşacağı bu park Malatya ve Yeşilyurt İlçemizin güzel insanlarına çok yakışacak. Başkanımı ve ekibini bu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Çalık ‘15 Temmuz Milli İrade Anıtı’nda incelemelerde bulundu

Çalık ‘15 Temmuz Milli İrade Anıtı’nda incelemelerde bulundu

Kaynak: