Çalımbay, Amasya maçına yedek kadroyla çıkacak

Konyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor deplasmanından net bir skorla ve güzel bir oyunla önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, ilk düşüncelerinin Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Y.Amasyaspor kupa maçı olduğunu söyledi
Çalımbay, Amasya maçına yedek kadroyla çıkacak

Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe maçı ile zorlu bir periyota girdik. Zor derken, üst üste iki tane deplasman maçımız vardı. Fenerbahçe maçı bizim en üzüldüğümüz maçlardan bir tanesi. Galibiyeti en çok hak ettiğimiz maçlardan da bir tanesiydi. Kesinlikle mağlubiyeti hak etmemiştik o maçta” diye konuştu. 2-0 kazanılan Kayserispor karşılaşması ile ilgili de görüşlerini açıklayan Rıza Çalımbay, “Maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Bir deplasman takımının nasıl oynaması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Herkes görevini dört dörtlük yaptı. Net ve güzel bir galibiyet aldık ve döndük” ifadelerini kullandı.

Çalımbay, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Y.Amasyaspor maçının zor olacağını belirterek, “Biz bu maçın zor olduğunu düşünüyoruz. Çünkü hem geçen sezondan takip ettiğimiz hem de son Çorum Belediyespor ve Sinopspor maçlarını seyrettiğimiz bir Y.Amasyaspor takımı var. Kolay geçmeyecek zor bir maç olacak. Eğer mücadele etmezsek ve iyi konsantre olmazsak sıkıntılı olacak. Bu maçta hem az şans verdiğimiz arkadaşlarımızı oynatacağız hem de yorgun olmayan sakatlığı olmayan arkadaşlarımıza görev vereceğiz. Bütün amacımız tabiki turu geçmek. Hangi takım olursa olsun mücadele etmeden kazanma şansın yok. O takım da mücadele eden bir takım. Bunun farkındayız” şeklinde görüş belirtti.