Çalımbay: Konyaspor'da çalışmak istiyordum

Atiker Konyaspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile 1+1 yıllığına sözleşme imzaladı. Çalımbay, Konya’da uzun süre çalışmak ve başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi
Çalımbay: Konyaspor'da çalışmak istiyordum

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı odasında gerçekleşen törende Konyaspor’un 96. kuruluş yıl dönümü anısına hazırlanan kısa film izlenerek pasta kesildi, ardından Rıza Çalımbay ve kulüp başkanı Hilmi Kulluk sözleşme imzaladı.  Kulüp başkanı Hilmi Kulluk konuşmasında, Konyaspor’un hedeflerine Rıza Çalımbay ile ulaşacağını söyledi. Kulluk, taraftar ve camianın desteğiyle başarılı günler yaşayacaklarını kaydetti.

‘KONYA’DA ÇALIŞMAK İSTİYORDUM’
İmza töreninde konuşan yeni teknik patron Rıza Çalımbay, Konya’da bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Hedefi olan bir kulübe geldiğini ifade eden Çalımbay, “Çalışmak istediğim kulüplerden birisiydi Konyaspor. Burada başarılı olacağıma inandığım için geldim. Konya’yı çok iyi tanıyorum. Burada taraftar takımına her zaman sahip çıkıyor. İnşallah onlarla birlikte büyük başarılar elde edeceğiz. Konyaspor camiasına hayırlı olsun” dedi.