Çalımbay: ‘Şanssız bir maç yaşadık’

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Gol pozisyonlarını kaçırırsan, böylede şanssız bir gol yersen galibiyet kaçınılmaz oluyor” dedi.
Çalımbay: ‘Şanssız bir maç yaşadık’

Gençlerbirliği - Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarına karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Şanssız bir maç yaşadık. Şanssız bir gol yedik. Kalecimiz dünya çapında bir kaleci. Top bende garanti der gibi aldı, ancak gol oldu. Futbol hatalar oyunu. Bu da onlardan bir tanesi oldu. Bana göre de en büyük hatalarımız kaçırdığımız gollerdir. İlk yarıda girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu. Maçın geneline baktığımızda üstün oynadık. Gol pozisyonlarını kaçırırsan böylede şanssız bir gol yersen galibiyet kaçınılmaz oluyor. Biz geçen haftalarda da aynı sorunları yaşamıştık. Hatalarımızı telafi edeceğiz. 2 maç kazanmayla 2 maç kaybetmeyle lig bitmiyor” ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Naci Şensoy ise futbolda bazen akılcı oynamak gerektiğini belirterek, “Hafta içerisinde bir hoca değişikliğine gidildi. Hem geçen sene alınan yerli futbolcular hem de bu sene alınan yeni oyuncuları tanıyan ben vardım. İlk 2 maçtan iyi futbol oynayarak mağlup oluyorduk. Bu da bize 3. maç için umut veriyordu. Rıza hocayı tebrik ediyorum. Kasımpaşa çok can yakacak. Çok güzel bir takım. Gol yemeden galibiyet golünü bulmamız gerekiyordu ki öyle de oldu. İlk yarıda onlar da atabilirdi. Bizde atabilirdik. Kontra ataktan bir tane gol bulduk İrfan ile. İlk 2 hafta üzmüş olduğumuz taraftarımıza ve başkanımıza bu galibiyeti hediye ediyoruz.”