Çalıştığı otoparktan araç çalan şüpheli tutuklandı

Gürcistan uyruklu şüphelinin, çalıştığı otoparktan otomobil ve iş yeri kasasından bazı eşyaları çaldığı iddia edildi
Çalıştığı otoparktan araç çalan şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Şişli'de çalıştığı otoparktan aldığı kontak anahtarıyla otomobil ve iş yeri kasasından bazı eşyaları çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Gürcistan uyruklu şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 25 Ağustos'ta Kuştepe Mahallesi'ndeki bir otoparktan alınan kontak anahtarıyla otomobil ve iş yerindeki kasadan bazı eşyaların çalınması üzerine çalışma başlattı.

İş yerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin otoparkta 4 aydır çalışan Gürcistan uyruklu Giorgi K. (34) olduğunu belirledi. Şüphelinin iş yerindeki bir arkadaşı ile konuşup, "Bir işim için arabayı alacağım, patronun haberi var." dediği öğrenildi.

Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis, güvenlik kameralarından izini sürdüğü şüpheli Giorgi K'yi Aksaray'da yakaladı. İstanbul'a getirilen şüpheli, emniyette hırsızlık anına ait güvenlik kamera görüntülerini izleyince suçunu kabul etti.

Şüpheli, çaldığı otomobil ile gezerken kaza yapıp aracı Bağcılar'da bıraktığını, eşyaları ise Fatih'te kaldığı pansiyona sakladığını söyledi.

Adreslerde yapılan aramada otoparktan çalınan Yusuf E'ye ait otomobil ile otopark sahibi Bekir G'ye ait ruhsatlı tabanca, eski para, yüzük ve kol saatlerinin de arasında bulunduğu eşyalar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Giorgi K. tutuklandı.

Kaynak: