"Can dostlarımız için el ele"

"Can dostlarımız için el ele" etkinliğinde sokak hayvanları için beşer kilogram mama bağışlandı
"Can dostlarımız için el ele"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Belediyesi ve Farmina Pet Foods iş birliğiyle düzenlenen "Can dostlarımız için el ele" etkinliğinde sokak hayvanları için beşer kilogram mama bağışlandı.

Etiler Sanatçılar Parkı'nda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda evcil köpek ve sahibi katıldı.

Farmina Pet Foods'un, sahibiyle katılan her köpeğe, sahipsiz sokak hayvanları için 5 kilogram mama bağışladığı etkinlikte, köpekler ve sahipleri eğlenceli vakit geçirdi.

Müzisyen Sinan Güleryüz'ün sevilen parçalarını seslendirdiği etkinlikte, gerçekleştirilen çekiliş sonucunda hediyeler dağıtıldı.

Ayrıca veteriner hekim Ece Sara Ulutürk ve Eser Ozan Yıldırım, engelli hayvanlar konusunda vatandaşlara bilgi verdi, soruları yanıtladı.

- "Can dostlarımızın keyfi yerinde olsun"

Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Tahir Doğaç burada yaptığı konuşmada, etkinliğin önemine dikkati çekerek, "Bu güzel etkinlikte, evlatlarınızla birlikte burada muhabbet ediyor, görüşüyor ve onlara bakıyorsunuz." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından, birçok dernek ve barınağın stantlarının da yer aldığı ve farklı yarışmaların yapıldığı etkinlikte köpeklere ise çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: