Can İnşaat’tan geleneksel iftar yemeği

Can İnşaat’tan geleneksel iftar yemeği

Sektördeki 29. yılını geride bırakan Can İnşaat,  geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde dostlarıyla bir araya geldi.

Ramazan ayının kucaklaşma iklimine gönül vererek yüzlerce dostunu ve yakınlarını iftar yemeğinde buluşturan Can İnşaat, yıllardır her ramazan ayında uyguladığı ve artık geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde sevdiklerini buluşturmanın heyecanını yaşadı. Can İnşaat’ın yönetim kurulu üyeleri Osman Can, Remzi Can, Rahmi Can ve Ali Can bütün misafirler ile tek tek ilgilenerek iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür ettiler.

İftar programı vesilesiyle açıklamalarda bulunan Can İnşaat Genel Müdürü Remzi Can “Ramazan ayı bizler için dostlarla arkadaşlarla, yakınlarımızla, müşterilerimizle, çalışanlarımızla kısaca tüm sevdiklerimizle ve sevenlerimizle adeta bir kucaklaşma vesilesidir. Can İnşaat olarak her yıl bu birlikteliği sağlamaya gayret gösteriyoruz. Böyle kısa anlarda da olsa Can İnşaat ile her ne şekilde olursa olsun irtibat kurmuş ve dostluğumuzu kazanmış kişileri özellikle bir arada görmek bizlere şeref veriyor. Bu Ramazan 2000 kişinin üzerinde bir katılımla kendi adımıza rekor kırdık. Sizlerin vesilesiyle 2015 geleneksel iftar programımıza katılan bütün misafirlere teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.