Can pazarı! 7 araç birbirine girdi: 3 ölü, 50 yaralı

Denizli'de otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme kazada can pazarı yaşandı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi canından olurken 50 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İşte son gelişmeler...
Can pazarı! 7 araç birbirine girdi: 3 ölü, 50 yaralı

Trafik terörü can almaya devam ediyor. Bu sabah Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen kazada demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarpmış, kazada 6 kişi ölmüş 43 kişi de yaralanmıştı. Az önce bir facia daha yaşandı. Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı araç birbirine girdi. Feci kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

d4.webp

3 ÖLÜ, 50 YARALI VAR

Kazada, saat 20.45 sıralarında Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran Kavşağı yakınlarında yaşandı. Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Yaralıların yola savrulduğu kazada can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çok sayıda kişi yaralıları kurtarmak için zamana karşı mücadele verdi.

İlgili Haberler
Etiketler :