Çanakkale Belediyespor teknik kadro ile sözleşme yeniledi

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Yardımcı Antrenör Volkan Güç, Altyapı Antrenörü Gonca Öden ve Fizyoterapist Kemal Yaşar ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.
Çanakkale Belediyespor teknik kadro ile sözleşme yeniledi

Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, takımın sadece sporculardan oluşmadığını belirterek, “Bunun arkasında bir ekip bulunuyor. Bu ekip de çok önemli. 2 yıldır beraber çalıştığımız arkadaşlarımızla 3. yıl için sözleşme imzalayacağız. Kemal Yaşar kulübün fizyoterapisti. Gerçekten önemli ve güzel işler yaptı. Dolayısıyla sezon içinde zaman zaman sakatlıklar olsa bile onun üzerine başarıyla gidip, çok kısa süre içinde oyuncularımızı bir sonraki maça hazırladı. Dolayısıyla Kemal arkadaşımızla 1 yıllık daha sözleşme imzalıyoruz. Kendisine ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Antrenör Volkan Güç ve Altyapı Antrenörü Gonca Öden ile de 1 yıllık sözleşmeye imza atan Güneşhan, "Volkan arkadaşımız ile de 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Volkan'ın bu 3. yılı olacak. İnşallah uzun yıllar birlikte çalışacağız. Hem Çanakkale'de hem de ülkemizde voleybolun gelişimine büyük katkılar sunacaktır" diye konuştu.