Canım Annem dizisinin Ramo’su: Konya’da dizi ve sinema projesi yapmak istiyorum

Tv8’de yayınlanan Canım Annem dizisinin Ramo’su Emre Atılgan, oyunculuk eğitiminin hâlâ devam ettiğini vurgulayarak ilerleyen zamanlarda Konya’da bir dizi ve sinema projesi yapmak istediğinin altını çizdi.
Canım Annem dizisinin Ramo’su: Konya’da dizi ve sinema projesi yapmak istiyorum

Tv8 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Canım Annem dizisinde Ramo karakterini canlandıran Konyalı oyuncu Emre Atılgan, oyunculukta gösterdiği başarılı performansıyla İstanbul’da Konya’yı temsil ediyor. Atılgan, ilk olarak oyunculuğa nasıl başladığını anlatarak gerçekleştirmesini istediği hayallerinden ve hedeflerinden bahsetti.

konyali-oyuncu-konyada-dizi-5.jpg

‘KARİYERİMİ ADIM ADIM TAMAMLIYORUM’

Kariyerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptığına dikkat çeken Atılgan, şöyle konuştu: “Ağustos ayının 6’sında Konya’da doğdum. Eğitim öğretim hayatımın yoğun bir kısmını da Konya’da tamamladım. Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan sonra hayalini kurduğum oyunculuk kariyerimi daha ilerilere taşımak için İstanbul’a yerleştim. Oyunculuk kariyerim TV8’de Canım Annem dizisinde Ramo karakteri canlandırmam ile başladı. Belli bir dönemi Konya’da geçirip kariyerimi daha ileriye taşımak hedefleriyle İstanbul’a gelip bu kariyerlerimi adım adım tamamlamak beni son derece mutlu ediyor. Gönül isterdi Konya’da bu imkanlara sahip olalım fakat dizi ve sinema sektörünün merkezi İstanbul olduğu için çalışmalarıma bir süre İstanbul’da devam edeceğim. Yalnız başarılı bir aktör olduğuma inandığım gün Konya’da bir sinema veya dizi projesi yapmak istiyorum.”

konyali-oyuncu-konyada-dizi-1.jpg

‘DAHA BAŞARILI BİR AKTÖR OLMAK İÇİN ÖZENLİ ÇALIŞIYORUM’

Dizideki Ramo karakterinin doğrunun yanında olmayı hedefleyen bir karakter olduğunu vurgulayan Atılgan, “Ramo zor bir karakter. Hayatı boyunca ailesi gibi gördüğü biriyle beraber çalışıyor. Fakat birlikte çalıştığı patronu gördüğü kişi onun için doğru bir karakter olmadığı için Ramo sürekli kendi içinde bunu olumlu bir şekilde yenmeye çalışıyor” ifadelerine yer verdi. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce önemli isimlerden eğitim aldığını kaydeden Atılgan, “Oyunculuk kariyerine başlamadan önce birçok kez farklı önemli isimlerden oyunculuk eğitimleri aldım. Çünkü bir değil milyonlara hitap edeceğin için özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden daha başarılı bir aktör olmak içim oyunculuk eğitimlerime hala devam etmekteyim” diyerek sözlerini tamamladı.

•SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

konyali-oyuncu-konyada-dizi-3.jpg

konyali-oyuncu-konyada-dizi-6.jpg

konyali-oyuncu-konyada-dizi-2.jpg