’Canlı yayında dayak’ şüphelileri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Antalya'da fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştığı iddia edilen arkadaşının evine çağrılan genç kızın darp edilmesi ve görüntülerin sosyal...
’Canlı yayında dayak’ şüphelileri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Antalya'da fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştığı iddia edilen arkadaşının evine çağrılan genç kızın darp edilmesi ve görüntülerin sosyal medyada canlı yayınlanmasıyla ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay Muratpaşa ilçesinde 14 Ocak tarihinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, birbirlerini tanıyan İ.Y.A. ile N.Ö, henüz belirlenemeyen sebeple tartıştı. İddiaya göre İ.Y.A., sosyal medya üzerinden N.Ö.'nün fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafını gören N.Ö. de durumu annesi A.K. ile yakınları D.Ö. (19) ve A.C.'ye (18) anlattı. Bunun üzerine 13-14 yaşlarındaki İ.Y.A. eve davet edildi. Kızının resminin paylaşılmasına sinirlenen anne A.K. eve gelen genç kızı darp etti.. O anlar ise cep telefonuyla sosyal medya üzerinden canlı yayınladı.

Görüntüler ihbar kabul edildi

Görüntüleri ihbar kabul eden Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, önce olayın yaşandığı yeri tespit etti. Eve baskın düzenleyen ekipler tarafından gözaltına alınan A.K, D.Ö , A.C. bugün adliyeye sevk edildi. Üç şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA