Cape Town Belediye Başkanı Manisa standında

Bu yıl 85'nci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olan Manisa, fuarın 3'üncü gününde Cape Town Belediye Başkanı Patricia De Lille'i ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, De Lille'e Manisa'nın tarihi ve kültürel özel
Cape Town Belediye Başkanı Manisa standında

Bu yıl 85'nci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın onur konuğu olan Manisa, fuarın 3'üncü gününde Cape Town Belediye Başkanı Patricia De Lille'i ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, De Lille'e Manisa'nın tarihi ve kültürel özellikleri hakkında bilgiler verdi.

Manisa'nın onur konuğu il olduğu 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı, dünyanın birçok ülkesinden misafirlerini konuk ediyor. Fuar kapsamında Güney Afrika'nın başkenti Cape Town Belediye Başkanı Patricia De Lille de Manisa standını inceledi. Başkan Patricia De Lille ve heyetinin katıldığı ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ile Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, konuklarına Manisa'nın kültürü ve tarihi hakkında bilgiler verdi. Güzgülü ve Ustamehmetoğlu, De Lille'e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti ve Cape Town heyetini Manisa'ya davet etti.

Cape Town Belediye Başkanı Manisa standında

Cape Town Belediye Başkanı Manisa standında

Kaynak: