Çarptığı otomobilin bagajına girdi

Karaman'da film sahnelerini aratmayan kaza olayı yaşandı. Ana yolda seyir halinde olan bir otomobile çarpan motosiklet sürücüsü kendini aracın bagajında...
Çarptığı otomobilin bagajına girdi

Karaman'da film sahnelerini aratmayan kaza olayı yaşandı. Ana yolda seyir halinde olan bir otomobile çarpan motosiklet sürücüsü kendini aracın bagajında buldu. Kaza sonrası korkarak yoluna devam eden otomobil sürücüsü bagajda yaralıyı görünce, şoka girerek o halde hastaneye gitti.

Olay, gece saat 23.45 sıralarında Karaman-Mersin çevreyolu jandarma kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ana yolda seyretmekte olan Recep T. (18) yönetimindeki 70 AB 749 plakalı motosiklet, kavşakta dönüş yapmakta olan M.A.K'nin (26) kullandığı 42 FZ 278 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza sonrası bir süre ilerleyen otomobil sürücüsü bagajda yaralıyı görünce şoka girerek o halde yaralıyı hastaneye götürmeye çalıştı. Kaza anını gören bazı vatandaşlarda yaralı motosiklet sürücüsünün otomobilin bagajında gittiğini polise bildirmesi üzerine ekipler otomobilin peşine düştü.

Şehir merkezine giren otomobil arkasındaki polis ekipleri ile birlikte özel bir hastanenin önüne gelince durdu. Hastaneden çağrılan doktor ve hemşireler bagajda sıkışan yaralıya müdahale ederek serum taktı. İtfaiye ekiplerinin yaralıyı sıkıştığı bagajdan çıkarmaya çalıştığı esnada yaralının yakınları ile görevliler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polisin araya girmesiyle, yaralı sıkıştığı bagajdan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Yaralının yakınları burada da çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdiler. Otomobil sürücüsü polis tarafından polis karakoluna götürülürken, kazada kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazanın olduğu yerde inceleme yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çarptığı otomobilin bagajına girdi

Çarptığı otomobilin bagajına girdi

Kaynak: