Çayıralan Belediyesi, "Muhtarlar Müdürlüğü" kurdu

YOZGAT (AA) - Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, mahallelerin sorunlarını daha kısa sürede çözmek ve muhtarlarla birlikte ilçeye daha iyi hizmet...
Çayıralan Belediyesi, "Muhtarlar Müdürlüğü" kurdu

YOZGAT (AA) - Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, mahallelerin sorunlarını daha kısa sürede çözmek ve muhtarlarla birlikte ilçeye daha iyi hizmet vermek için belediye bünyesinde muhtarlar müdürlüğü kurduklarını söyledi.

Makamında mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yapan Başkan Şahiner, muhtarın sorunlarını ve isteklerini dinleyip tek tek not aldı.

Şahiner, 2018 yılının ilçede hizmet yılı olarak geçeceğini ifade ederek, "Yerel yönetimlerin temel ayağı muhtarlar ve belediyelerdir. Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız muhtarlara çok ehemmiyet veriyor. Bizlerden muhtarlıklar birimi kurulması istendi. Bizde Çayıralan Belediyesi olarak Yazı İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bir de Muhtarlar Müdürlüğü kurduk." dedi.

Muhtarların tüm istek ve taleplerini isterlerse muhtarlar müdürlüğüne bildireceklerini dile getiren Şahiner, "Muhtarlarımız burada nöbetleşe durmak isterse onunun için de ayrı bir yer tahsis edebiliriz. Vatandaş geldiği zaman açık bir kapı bulsun, isteklerini sizlere bildirsin." diye konuştu.

Şahiner, not aldığı sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: