Çaykur Rizespor açıkladı! Adebayor ve Flamini...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Adebayor ve Flamini ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Çaykur Rizespor açıkladı! Adebayor ve Flamini...

İki oyuncu ile ilgili yönetime gelen teklifler doğrultusunda görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Hikmet Karaman, şunları söyledi:

"Kulübe gelen iki futbolcu ile ilgili teklif konusunu, yönetim kurulumuz değerlendirmeye aldı. Bu konuda görüşmelerini yapıyor. Oyuncuların durumu ve ekonomik anlamda değerlendirmeler sürüyor."

"FUTBOLUN DIŞINDA DA KATKILARI OLUR"

Kendisinin Adebayor ve Flamini ile görüşmediğini, yönetimden görüşen yetkililere de süre tanınması gerektiğini ifade eden Hikmet Karaman, Antalyasporlu Eto'o örneğini verirken de şunları söyledi:

"Eto'o ile Antalya şehri farklı bir gündem oldu. Performans olarak ta faydalı oldu. Avrupa'da birçok kişi, çayın Türkiye'de yetiştiğini bilmiyor. Rize'deki bu doğal güzelliklerin farkında değil. Avusturya'ya gittik. Burası cennet. Böyle bir şehrin daha modernize olması lazım. Cumhurbaşkanımız, 'mimariyi güzel yapalım' diyor. Buna biraz daha özen göstermemiz lazım. Transferde aynı şekilde bir süslemedir. Yabancı oyuncu buradaki yaşantıyı, misafirperverliği ve insanların sıcak kanlı olduğunu bilmiyor. Bu iki oyuncunun durumu büyüklerin değerlendireceği ayrı bir konu. Bu transferlerin gerçekleşmesinin futbolun dışında önemli katkıları da olabilir. Bizde düşüncelerimizi iletiyoruz. Çaykur Rizespor'a vizyonunu, futbolunu ve bizi geliştirecek oyuncuları aramıza almak isteriz."