Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor muhtemel 11'ler

Hasret sona erdi...Bu sezon Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek olan Konyaspor sahaya iniyor...Yeni futbolcularıyla, yeni sponsorlarıyla sezonun açılışını yapacak olan yeşil beyazlılar ilk hafta maçında bugün Çaykur Rizespor'un konuğu olacak.
Çaykur Rizespor - Atiker Konyaspor muhtemel 11'ler

Geçtiğimiz sezonu 3.sırada tamamlayarak tarihinin en iyi yılını geride bırakan Atiker Konyaspor, bugün yeni başarılar için açılışı yapıyor. Yaz transfer döneminde Deni Milosevic, Ioan Hora, Abdülaziz Demircan, Can Demir Aktav ve Ali Dere'yi transfer ederek kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlılarda Samuel Holmen, Alban Meha ve Abdou Razack Traore takımdan ayrılan isimler oldu. Avusturya ve Hollanda'da yurtdışı kamplarını geçirdikten sonra Konya'ya gelen ve burada üçüncü etap çalışmalarını tamamlayarak sezon hazırlıklarını sona erdiren Atiker Konyaspor ilk hafta maçında bugün Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Bu yıl Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek olan Atiker Konyaspor sezona galibiyetle başlamak istiyor. Son günlerde adı Fenerbahçe'yle sıkça anılan Aykut Kocaman'ın Atiker Konyaspor'un başında kalması taraftarı mutlu ederken, yeşil beyazlı futbolseverler bu sezon Spor Toto Süper Lig, Uefa Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek takımlarında daha büyük başarılar bekliyor.

Konyaspor Rize'ye üstün

Atiker Konyaspor, 2016-17 sezonunun ilk hafta karşılaşmasında konuk olacağı Ç.Rizespor ile bugüne kadar Süper Lig'de 18 kez maça çıktı. Bu maçların 6'sını kazanan yeşil beyazlılar 3 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. İki ekip arasındaki 9 mücadele ise berabere sona erdi.

Konyaspor deplasmana özel uçakla gitti

Yeşil-beyazlı ekip Bora Jete ait özel uçakla Trabzon’a hareket etti. Trabzon’a inen yeşil beyazlılar daha sonra otobüsle Rize’ye geçti. Öte yandan takımı ilk deplasman maçında yalnız bırakmayan Başkan Ahmet Şan uçakta kokpitte pilotlarla beraber bir süre sohbet etti. Yolculuk öncesi başkanı kokpitte ağırlayan kaptan pilot ve ikinci pilot yolculuk öncesi Başkan Şan'a uçuşla ilgili bilgiler verdi.

MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Orhan, Yaacoubi, Oboabona, Dhurgham, Saadane, Robin Yalçın, Özgür, Ahmet İlhan, Tuszynski, Kweuke

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Douglas, Vukovic, Ali Turan, Skubic, Amir, Volkan, Milosevic, Ömer Ali, Riad Bajic, Rangelov

Saat: 19.30

Stat: Rize Şehir

Yayın: Lig TV 2

Hakem: Özgür Yankaya

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ