Çelikan: "Kazanan Türkiye oldu, kazanan milletimiz oldu"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, seçim sonuçlarının ardından yayınladığı teşekkür mesajında "Kazanan Türkiye oldu, kazanan milletimiz...
Çelikan: "Kazanan Türkiye oldu, kazanan milletimiz oldu"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, seçim sonuçlarının ardından yayınladığı teşekkür mesajında "Kazanan Türkiye oldu, kazanan milletimiz oldu" dedi.

Başkan Çelikcan, resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından yayımladığı teşekkür mesajında, "Bütün kirli oyunlara, kaos planlarına rağmen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 25 milyonu aşkın bir oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk cumhurbaşkanı oldu. Bu tarihi bir zafer. Başta Yüreğirli vatandaşlarımız olmak üzere destekleri ile 24 Haziran Demokrasi Zaferi'ni yaşatan tüm milletimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Artık seçim sürecindeki bütün kırgınlıkların geride kalması gerektiğinin altını çizen Başkan Çelikcan, şöyle devam etti:

"Gün birlik, beraberlik, kardeşlik günü, gün bir olma günü. Yapılan tarihi seçimde halkımız hür iradesiyle sandığa gitmiş, tercihini bir kere daha istikrardan, huzurdan, büyük ve güçlü Türkiye'den yana kullanmıştır. Kazanan Türkiye olmuştur, kazanan milletimiz olmuştur. Şimdi aydınlık yarınlarımızın inşası için el ele verme, dayanışma, birlik olma, hep birlikte büyük Türkiye olma vaktidir. Vakit kardeşlik vaktidir."

Seçim startının verilmesiyle birlikte ilçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı ziyaretler gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Çelikcan, şunları kaydetti:

"Çok çalıştık meyvesini aldık. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamak için büyük çaba sarf ettik. Vatandaşlarımızla konuştuk, sohbet ettik. 16 yıllık AK Parti iktidarı ile ülkemizin kat ettiği mesafenin bilincinde olan vatandaşlarımız hür iradesiyle Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı yaptı. Ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun."

İHA