Sami Gediz

Sami Gediz

Çelikkayalar ve Naciye Teyze

Çelikkayalar ve Naciye Teyze

Hep söyleriz. Konya’mız da marka oluşturmalıyız, adımızı Türkiye’ye duyurmalıyız diye. Konya’mız da bu yolda olan firmalarımız var. Bunlardan bir tanesi Çelikkayalar AVM. Geçtiğimiz gün öğrenci nüfusunun en fazla olduğu Bosna Hersek’te 10. Şubesini açtı. Açılış günü havanın soğuk olmasına aldırmadan birçok vatandaşın açılış için gelmesi Ali Kaya Bey’i çok mutlu etmiş görünüyordu. Ayrıca protokol çok kalabalıktı. Protokolde Milletvekillerinden Mustafa Kabakçı, Hüseyin Üzülmez ve İlhan Yerlikaya vardı. Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek’te yerlerini almıştı. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Teknik direktör Uğur Tütüneker ve bazı futbolcular da açılışa katılarak Ali Kaya’yı yalnız bırakmadılar. Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Küçük Bey’de Emniyeti temsilen oradaydı.

 Didi markasının reklam yüzü Naciye Teyze ve oğlu Mevlüt’te protokolde özel davetlilerdendi. Beklenen isim ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’ti. Biraz gecikmişti. Sunucu Mustafa Durmuş, Sayın Başkan Tahir Akyürek’i bekliyoruz dedi. Akyürek gelinceye kadar protokolün arka kısmı boşalmıştı.

 Konyaspor Yönetiminin, Konya basını ile problemli olduğu şu günlerde sunucu Mustafa Durmuş, sahneye Teknik Direktör Uğur Tütüneker ve ekibini davet etti. Futbolculardan Selim ve Erdinç’te sahneye geldi. Konya için birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Umarım bu açılıştan sonra Konya basını ile Uğur Tütüneker arasındaki buzlar erimiş olur. Açılış programında tam bir Konyaspor havası esiyordu. Çelikkayalar Genel Müdürü Ali Kaya, ilk konuşmacı olarak kürsüye geldi. Küçük bir işletmeden bugünlere geldiklerini anlatıyordu. Bugün 10. Şubesini açtığı Çelikkayalar’ın gururunu yaşıyordu. 2014’te 3 şube daha açacaklarını ve sayıyı 13’e çıkaracaklarının müjdesini verdi. Kürsüde kendisine güveni ile geleceğe damga vuracak bir iş adamı portresi çizen Ali Kaya’nın, hem perakende sektöründe, Hemde futbolda Türkiye’nin önemli yüzlerinden birisi olacağını düşünüyorum.

Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise Çelikkayalar isminin Türkiye’de bir marka olması gerektiğini ifade etti. Çelikkayalar’ın açılışına ‘‘Kaşıks’’ ekibi de davet edilmişti. Güzel bir show’un ardından açılış gerçekleşti. Çelikkayalar’a hayırlı olsun dileklerimizi iletelim. Umarım Konya markalarımız önce Türkiye’de sonra Dünya’da hatrı sayılır yerlere gelirler.

NACİYE TEYZE ZİYARETİMİZDEYDİ

Açılışın ardından reklamların yeni yüzü Naciye Teyze ve oğlu Mevlüt Acaroğlu kardeşim gazetemize ziyarete geldiler. Tabi gazeteye gelirken Naciye Teyzeyi tanımayan yok, herkes fotoğraf için durduruyor. Gideceği yerlere bu yüzden bazen gecikebiliyor. Kendisi gerçek bir Konya milliyetçisi ve doğal. Bizi gazetede gülmekten kırdı geçirdi. Naciye Teyze gezmeyi seven ve cesareti anlatılmaz derecede yüksek biri. Kazandığı paralarla yatırım yapıyorlarmış. Mevlüt kardeşim Acunmedya’da çalışmaya devam ederken aynı zamanda annesinin menajerliğini yapıyor. Şimdi bir e-ticaret sitesi kurmuş. Osenin.com sitesinde hem Naciye teyzenin kendi elleriyle hazırladığı ürünler satılıyor, Hemde elektronikten, ayakkabıya kadar her türlü ürünü tek tuşla satın alabiliyorsunuz. Şöhret kelimesini pek sevmiyorlar. Çok mütevazi bir hayat sürmeye devam ediyorlar. Naciye Teyze ve Mevlüt kardeşimin başarılarının devamını diliyorum umarım onları daha iyi projelerde, daha iyi yerlerde görürüz. Allah yolunuzu açık etsin.

 

screenshot_2013-11-18-08-38-59-1.png

Önceki ve Sonraki Yazılar
Sami Gediz Arşivi
SON YAZILAR