Çelikkayalar'dan görkemli açılış

Konya’nın markası Çelikkayalar Marketler Zinciri, 17. Şubesi olan Otogar Şubesi’nin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.
Çelikkayalar'dan görkemli açılış

800 kişiye istihdam sağlayan Çelikkayalar Marketler Zinciri kaliteyi hesaplı bir şekilde vatandaşla buluşturarak marketlerine bir yenisini eklemeye devam ediyor. 17. Şube olan otogar şubesinin açılışı konuşmasını gerçekleştiren Çelikkayalar Marketler Zinciri Genel Müdürü Ali Kaya, “ Biz Çelikkayalar ailesi olarak bu şehrin markası olmaya devam ediyoruz. Konya’ya yatırımlarımız devam edecek. Yaptığımız yatırımlar Konya ekonomisine katkı sağlıyor. Her yıl bu sayı artmaya devam ediyor. Büyümeye devam edeceğiz ve hizmetin en iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu yıl içerisinde 20 şubeye ulaşacağız” dedi.

Perakendeciler Derneği Konya Şube Başkanı Habib Güngör ise, “ Konya’da sizlerle beraber büyüyor ve vergimizi fazlasıyla ödüyoruz. Halkın desteği ve marketlerimizi tercih etmesiyle gün geçtikçe büyüyoruz. Yerel zincir marketlere desteğinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, zor zamanlarda bir şeyler yapmanın önemine vurgu yaparak Konya’nın bu zor zamanlarda yatırımlara devam ettiğini söyledi.

Öztürk, “800 kişilik bir istihdam kolay bir şey değil. Sadece 800 kişi olarak değil onların ailelerini de düşünmek gerekiyor. Birçok kişinin rızkına vesile oluyorlar. Kendi firmalarımıza destek olmamız gerekiyor. Kardeşlerimiz bu şehirde kazandıklarını bu şehre yatırım yaparak değerlendiriyorlar. Hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

celikkayalar-otogar-sube-(1).png

celikkayalar-otogar-sube-(2).png

celikkayalar-otogar-sube-(3).png

celikkayalar-otogar-sube-(4).png

celikkayalar-otogar-sube-(5).png

celikkayalar-otogar-sube-(6).png