Cemaat'in Peygamber sahtekarlığı

Fethullah Gülen'e ait ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından, cemaatin kendi çıkarları için Peygamber Efendimiz'i de kullandığı da öğrenilmiş oldu.
Cemaat'in Peygamber sahtekarlığı

Kayıtlarda Gülen'e iş adamları ile gilgili bilgi verenTUSKON Genel Sekreteri Mustafa Günay, Fethullah Gülen'e"Arkadaşlardan rapor alırken, üç arkadaş rüyalarını anlattı. Efendimiz Aleyhisselam zat-ı aliniz, tek tek, il il teşrif buyurmuşsunuz. Arkadaşları teşvik etmişsiniz hocam. Bir de Peygamber efendimiz, sizinle birlikte, "Twitleri ikiye katlayın" buyurmuş" derken,Gülen de "Siz de öyle yapın inşallah. Ne buyuruyorsa..." diye cevap veriyor. 

Bu diyalog sanal alemde en çok konuşulan konulardan biri olurken hem sosyal medya kullanıcıları hem de din adamları bu rivayetin çok yanlış ve sakıncalı olduğunu belirtti. 

DEMiRCAN: BUNU SÖYLEYEN YALANCIDIR

Hiçbir şekilde Peygamber efendimizin biryere katılması böyle bir şey söylemesi mümkün değildir. Bunlar İslam inancına aykırıdır. Bunları söyleyen yalancıdır. Milleti kandırmak, yardımları artırmak için uygulanan bir senaryodur. 

YEPREM: MÜMKÜN DEĞiL

Peygamber efendimiz hiç kimsenin rüyasına girip böyle şeyleri yapın demez. Bunun gerçek olması mümkün değildir. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Peygamber'e hakaret yalnızca "kıblesi şaştı" demekle yahut karikatürle olmaz "Rüyada twit atın demekle" de olur. Ki bu onlardan daha sorunludur. 
Filistin'de yüzbinlerce Müslümana ve Akdeniz'de 9 cana kıyan terör örgütü İsrail'e 'Güneydeki Sevdiğim Ülke' demeyi hangi Peygamber emretti? 
Peygamber efendimizi kendi ihanetine alet edan bir sahtekara hocaefendi diyenin namusundan, haysiyetinden şüphe ederim. 
Kurban olduğum Peygamber bir kez olsun, "Sizin güneydeki dostunuz İsrail değil" demedi mi? 
Ben bir yerin müridi olsam, oranın hocası da "Peygamber rüyama girdi, twit atın" dedi dese, arkama bakmadan oradan kaçardım. Allah kurtarsın. 
Hz. Peygamber'e tweet at tavsiyesi bile yerdirttiniz. Yuh olsun size. Ne diyeyim. 
Peygamber sizden davacı olacak. Türkçe Olimpiyatlarına "getirdiniz". Bağış toplama seanslarına "getirdiniz".Sait Yeprem Twitter'a "getirdiniz". 


Takvim