Cemiyetten Vali Canpolat'a ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni başlayan Vali Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.
Cemiyetten Vali Canpolat'a ziyaret

Vali Canbolat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Konya'ya Vali olarak atanmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Canbolat, "Konya'da basın kuruluşları ile çok güzel bir diyalog içerisinde olacağımıza inanıyorum. Valilik olarak Konya'nın sesi olan basın kuruluşlarına her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu vesile ile ziyaretinizden dolayı teşekkür eder şahsınızda tüm basın camiasına selamlarımı iletir" dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise konuşmasında Konya basını hakkında bilgi verirken, Konya'nın sorunları ve Basın konulu bir dosyayı Vali Canbolat'a verdi. Hakkari'de görev yaptığı sırada kendisi ile tanışma ve sohbet etme imkanı bulduğu Vali Yakup Canbolat'ı Konya'da vali olarak görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Özdemir, "Konya basını olarak bu güne kadar görev yapan tüm valilerimiz ile çok güzel ilişkiler içerisinde oldu. Bu dönemde de sizinle gerek Konya'nın sorunlarının gündeme getirilip çözüm önerilerinin sunulması gerek Konya basınının çalışmaları ve sorunları hakkında güzel bir diyalog içerisinde olacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile yeni görevinizde başarılar dilerim" diye konuştu.

Özdemir daha sonra Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin çalışmaları ile Konya basınının sorunlarını içeren iki ayrı dosyayı Vali Canbolat'a verdi.

ziyaret-010.jpg