Cenk: Sadece Beşiktaş'ı temsil etmiyorum

Everton forması giyen milli yıldızımız Cenk Tosun, Everton'un Twitter'daki Türkiye hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaptı.
Cenk: Sadece Beşiktaş'ı temsil etmiyorum

İngiltere Premier Lig'de Everton formasıyla son 3 maçında attığı 4 gol ile adından söz ettiren milli oyuncu Cenk Tosun kulübün resmi sosyal medya hesabı için açıklamalarda bulundu.

"Türk taraftarların sana ilgisi konusunda ne söylersin?" sorusunu yanıtlayan Cenk, İngiltere'de Türkiye'yi temsil ettiğini ve desteğin moral verdiğini söyledi.

 

Cenk Tosun, tüm takımların taraftarlarının yanında olduğunu söylerken,"Burada sadece Beşiktaş taraftarını değil, bütün ülkemi, Fenerbahçeli'si, Galatasaraylı'sı, Bursasporlu'su Trabzonlu'su, hepsini gururlandırmaya çalışıyorum burada. Ben sadece Beşiktaş'ı temsil etmiyorum, o güzel Ay-yıldızlı bayrağımızı temsil ediyorum burada. Onların bana verdiği moral, benim öz güvenimde de güzel şeyler yapıyor ve maça da yansıtabiliyorum bunu. İlk günden beri güzel mesajlar geliyor. Desteklerini eksik etmesinler, ben onları çok seviyorum." diye konuştu.

Premier Lig'de 7 maçta 424 dakika süre alan Cenk Tosun, son 3 maçında 4 gol atarak yıldızlaştı.