Çetmen’den bir yatırım daha

Mobilya sektöründe 54 yılı geride bırakan ve yaklaşık bin 800 kişiye istihdam sağlayan Çetmen, Uşak'taki ilk mağazasını yenileyerek hizmete sundu.
Çetmen’den bir yatırım daha

Mobilya sektöründe 54 yılı geride bırakan ve yaklaşık bin 800 kişiye istihdam sağlayan Çetmen, Uşak'taki ilk mağazasını yenileyerek hizmete sundu. Beş yıldır Uşak'ta hizmet veren mağaza, yeni yüzüyle vatandaşların ilgi odağı oldu.

54 yıldır mobilya sektöründe hizmet veren ve aynı zamanda beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, halıdan aksesuara kadar satış yapan Çetmen mağazası, Uşak'taki ilk mağazısını yenileyerek hizmete sundu. 11 personelin çalıştığı Uşak 1 mağazası, görkemli bir törenle hizmete girdi. Vatandaşlar açılışa büyük ilgi gösterirken, açılışa özel fiyatlarda yüz güldürdü. Sürpriz hediyeler ve renkli etkinliklerinde gerçekleştirildiği açılışta, ilgi gün boyu sürdü.

Çetmen Genel Müdürü Merve Çetmen, yenilenen mağazalarının açılışı ile ilgili olarak, "Uşak halkının beklentileri doğrultusunda kaliteli, sağlam, modern tasarımlı ve kullanışlı ürün gruplarını uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyoruz. Biz Çetmen olarak, müşterilerimizin isteklerini ve dileklerini, her zaman en ön planda tutan bir firmayız. Uşak'taki ilk mağazamızı da bu talepler doğrultusunda yeniledik ve hizmete sunduk" dedi.

Çetmen’den bir yatırım daha

Kaynak: