CHP Grup Başkanvekili Gök'ten 'FETÖ' açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Gök, "CHP'nin hiçbir milletvekili, hiçbir yöneticisinin FETÖ ile bağlantısı ortaya konulamaz. Başta şahsım olmak üzere CHP'nin birçok milletvekili yöneticisi bizzat mağdur olmuştur." dedi.
CHP Grup Başkanvekili Gök'ten 'FETÖ' açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Binali Yıldırım'ın partisinin Afyonkarahisar kampında, muhalefet partilerinin FETÖ'ye destek verdiklerini ifade eden açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

Gök, "CHP'nin hiçbir milletvekili, hiçbir yöneticisinin FETÖ ile bağlantısı ortaya konulamaz. Başta şahsım olmak üzere CHP'nin birçok milletvekili yöneticisi bizzat FETÖ'cü polislerin, savcıların mağdurları olmuştur. Başbakanın CHP'ye bu konuda söyleyecek, ima edebilecek en küçük bir sözcüğü dahi olamaz." diye konuştu.

Başkanlık tartışmaları

Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Gök, ülkenin gündeminde birçok konu olmasına rağmen iktidarın başkanlık tartışmalarıyla Türkiye'nin bütün sorunlarının üstünü örttüğünü ileri sürdü. "Başkanlık tartışmasıyla Türkiye'de bir algı yönetilmektedir." diyen Gök, fiili duruma hukuki durumun uymasının son derce yanlış olduğunu, bunun gerçekleştirilmesi durumunda ise her yerde derebeyleri çıkacağını öne sürdü.