CHP iddialara raporla cevap verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, iktidar partisi yöneticilerinin terörü öven konuşmalarını 13 sayfalık bir rapor haline getirdiklerini bildirdi.
CHP iddialara raporla cevap verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, iktidar partisi yöneticilerinin terörü öven konuşmalarını 13 sayfalık bir rapor haline getirdiklerini bildirdi.

Cankurtaran, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde CHP'yi terörle ilişkilendirmeye yönelik propaganda faaliyetlerine karşı, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi olarak harekete geçtiklerini belirtti.

Bu kapsamda, iktidar partisi yöneticilerinin terörü öven konuşmalarını, "AKP Teröre Yardım ve Yataklık Yapıyor" adı altında 13 sayfalık bir rapor haline getirdiklerini vurgulayan Cankurtaran, "Rapor, AKP'lilerin kayıtlı, gerçek konuşmalarına dayanıyor. AKP'lilerin iddiaları gibi iftira ve çarpıtmalara dayanmıyor. Vatandaşlardan ricamız raporu CHP'ye iftira atmaları durumunda alıp, AKP’li yöneticilerinin yüzlerine çarpmaları ve 'asıl terör iş birlikçisi sizsiniz' demeleri." değerlendirmesinde bulundu.

Dört bölümden oluşan raporun, CHP internet sitesi yer aldığını aktaran Cankurtaran, raporu yakın bir zamanda kitapçık haline getirerek, halka dağıtacaklarını da kaydetti.