CHP Sivas ve Erzincan'a heyet gönderiyor

CHP milletvekillerinden oluşan heyetler, Sivas olaylarında yaşamını yitirenler için ve Başbağlar katliamında hayatını kaybedenler için düzenlenecek anma törenlerine katılacak.
CHP Sivas ve Erzincan'a heyet gönderiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Zeynep Altıok ile CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve Grup Başkanvekili Özgür Özel başkanlığındaki milletvekillerinden oluşan heyet, 2 Temmuz 1993 yılındakiSivas olaylarında hayatını kaybedenler için düzenlenen anma törenlerine katılacak.

CHP basın biriminden yapılan açıklamada, "Veli Ağbaba, Zeynep Altıok, Kamil Okyay Sındır, Özgür Özel, Nurettin Demir, Turabi Kayan, İbrahim Özdiş, Sibel Özdemir, Mehmet Gökdağ, Nihat Yeşil, Dursun Çiçek, Mustafa Balbay, Mahmut Tanal, Necati Yılmaz, Tur Yıldız Biçer, Mehmet Tüm, Onursal Adıgüzel, Kadim Durmaz ve Ali Şeker'den oluşan CHP heyeti, Sivas katliamının yaşandığı Madımak önündeki anma törenine katılacak." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, 5 Temmuz tarihinde ise Genel Başkan Yardımcısı Altıok başkanlığındaki heyetin, Başbağlar katliamında yaşamını yitirenleri anma törenlerine katılmak üzere, Erzincan'da olacağı kaydedildi.