CHP'li belediyelerin sendika baskısına sert cevap: Yapılacak zulümlere tribünden seyirci olmayız

CHP'li Belediyelerin çalışanlara yaptığı sendika baskısına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz yapılacak zulümlere tribünden seyirci olmayız. Yapılması gereken neyse onu da yaparız. " dedi.
CHP'li belediyelerin sendika baskısına sert cevap: Yapılacak zulümlere tribünden seyirci olmayız

CHP'li Belediyelerin çalışanlara yaptığı sendika baskısına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz yapılacak zulümlere tribünden seyirci olmayız. Yapılması gereken neyse onu da yaparız. "dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen 6. Genel Kurulu'nda konuştu. CHP'li belediye başkanlarının sendika baskına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memur-Sen camiasının seçimler sebebiyle ortaya çıkan tabloda bulundukları yerlerde dimdik duracaklarına inanıyorum. Seni makamından mı alacak? Seni memurluktan atabilir mi? Atamaz. Bu ülkede bir hükümet var. Biz yapılacak zulümlere tribünden seyirci olmayız. Yapılması gereken neyse onu da yaparız. Bütün yargı ve yürütme mekanizmalarını her halükarda başta Memur-Sen olmak üzere yürütmek durumundayız. Memur-Sen camiası üyeleri 'sendikanı değşitir' diyenlere karşı dimdik durmalı ve yerini korumalıdır." dedi.