CHP'nin ikiyüzlülüğüne cumhurbaşkanlığından tepki

CHP'nin ikiyüzlülüğüne cumhurbaşkanlığından tepki

Kılıçdaroğlu, Tanal'ın Sümeyye Erdoğan terbiyesizliğiyle ilgili açıklama yaptığı sırada bu ne ikiyüzlülük dedirten bir detay ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu Mahmut Tanal'ın büyük terbiyesizliği için bugün bir açıklama yayınladı.

Kılıçdaroğlu Tanal'ın Cumhurbaşkanı'nın mahermiyeti hakkındaki iğrenç sözlerini"danışman hatası" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu "Mesele bir danışman hatasıdır ve o danışmanın işine son verilmiştir" dedi. Ancak Mahmut Tanal'ın sözleri CHP'nin resmi internet sitesinde hâlâ durduğunu görenler "bu nasıl bir ikiyüzlülük" demekten kendisini alamadı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Mahmut Tanal'ın Sümeyye Erdoğan ile ilgili çirkin yakıştırmasına savunma yaptığı sırada ortaya çıkan ikiyüzlülüğe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank twitter'dan çok sert tepki gösterdi.

Varank ise Mahmut Tanal'ın CHP'nin sitesinde hala duran açıklamalarını hatırlatarak şu tepkiyi gösterdi:

mustafa-varank.jpg

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu gibi iğrenç bir iddia ortaya atmıştı. Söz konusu iğrenç itibarsızlaştırma kampanyasına taraflı tarafsız herkesten büyük tepki çekmişti.