Çiçeklerle süslediği balkonuyla birinci oldu

Antalya'da düzenlenen "En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması"nda çiçeklerle süslediği balkonuyla birinciliği elde eden Dilek Sönmez, 4 bin liralık ödülün sahibi oldu.
Çiçeklerle süslediği balkonuyla birinci oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "En Güzel Balkon ve Bahçe Yarışması"nda birinciliği kazanarak 4 bin liralık ödülün sahibi olan Dilek Sönmez'in rengarenk çiçeklerle süslü balkonu ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, "Çiçek Açan Şehir Antalya" temasıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenleri açıkladı.

Önemsedikleri konuların başında doğa ve çevrenin geldiğini belirten Türel, Antalya'nın "çiçek açan şehir" olarak anılmasını istediklerini söyledi. Türel, kentin geçen yıl Kanada'daki Uluslararası Çiçek Açan Şehirler Yarışması'nda "Altın Şehir" ödülüne layık görüldüğünü hatırlattı.

EXPO 2016 Antalya'nın da "çiçek ve çocuk" temalı olduğunu vurgulayan Türel, şunları söyledi:

"Çiçek temasını Antalya'nın her köşesinde yaşanır hale getirmek ve şehrin soluğu olması için çalışmalar yapıyoruz. Halkımızın da bu çalışmalara katılımını arttırmak için en güzel bahçe ve balkon yarışmasını gerçekleştirdik. Gelecek yıllarda bu yarışmayı geleneksel hale getireceğiz. Katılımın yüksek olması bizi sevindirdi, sayı ilerleyen yıllarda daha da artacaktır."