"Çiftçilerimize daha kaliteli hizmet için çalışıyoruz"

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER
"Çiftçilerimize daha kaliteli hizmet için çalışıyoruz"

ic-galeri-031.jpg

Dönmaksan Ltd. Şti. 13.Uluslararası Tarım Fuarı’nda ilgiden memnun. Avrupa’daki hizmeti Türkiye’ye getirdiklerini belirten Dönmaksan Ltd. Şti. Genel Müdürü Mustafa Harmankaya, çiftçilere daha kaliteli hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Dönmaksan Ltd. Şti. 13.Uluslararası Tarım, Tarım Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı. Firmanın römork döneri ve hidrolik lifi üzerine başlayan ve 1997 yılında kurulan bir şirket olduğunu belirten Dönmaksan Ltd. Şti. Genel Müdürü Mustafa Harmankaya, sürekli kendilerini yenileyen bir firma olduklarını söyledi.  Römorkun bütün yedek parçalarını üreten sürekli kendini geliştiren bir firma olduklarını sile getiren Harmankaya, “Avrupa’dan ve gelişmiş ülkelerden gördüklerimiz, gelişmiş ülkelerle istişareli bir şekilde daha kaliteli daha güzel çiftçilerimize nasıl hitap edebiliriz, bu ürünleri nasıl sergileyebiliriz ve ürünleri çiftçilerimize nasıl güzel uygulayabiliriz düşüncesinde yeni ürünlerimizi çıkartıyoruz. Bunların içerisinde teleskopik silindirler başta olmak üzere ortakol lifleri yeni ürünlerimiz olarak döner avantra dediğimiz yeni model avantralarımız olmak üzere aynı zamanda da Avrupa’da en çok kullanılan dövme porya dediğimiz çelikten yapılan dingillerimiz yerli ürün olarak çıkartıyoruz. Aynı zamanda tonajlı römorklar için nerdeyse kamyonlarda kullanılan poryaların bir küçük versiyonunu üretmekteyiz” dedi.

SON TEKNOLOJİYLE ÜRETİYORUZ

Geçen seneye göre çiftçilerin ilgisinin yoğun olduğunu belirten Harmankaya, “fuarın biraz daha büyütülmesi ve sektörel olarak biraz daha ayrıştırılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü ben bir yedek parçacı olarak bir makinecinin yanında olmak pek hoş olmuyor. Mart ayı fuar için ideal bir ay. Ama bu hollerin biraz daha artırılması ve biraz daha geniş kapsamlı detaylandırılması daha iyi olacaktır. Römork gurubu ve sattıklarımız olarak 1000’i aşkın ürünümüz var. Ama en çok ağırlığımız Türkiye’deki römorkun portföyünü daha da kaliteli hale getirmek. Biraz daha modern bir römork yapılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Şirketi çiftçilerin daha rahat, daha pratik, daha ekonomik kullanılabileceği nasıl bir römork üretilecekse onlara uygun yedek parça üretmeye devam ediyoruz. Büsan şubesinde 2 bin 250 metrekare olmak üzere aynı zamanda da Demirci Sitesinde de bin metrekare olmak üzere toplam 3 bin 250 metrekare faaliyet göstermektedir. Şu andaki yatırımlarımız 4.Organize Sanayi sitesinde 20 metrekare arazi üzerine 7 bin metrekare ilk etapta inşaatı tamamlanıp 3-4 sene içerisinde 14 bin metrekare kapalı alana geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.