Cihanbeyli’de hizmet atağı

Cihanbeyli’de hizmet atağı

Son dönemde hizmet noktasında büyük atılımlar gerçekleştiren Cihanbeyli’ye yapılacak Kentpart, Gençlik Merkezi, Hanımlar Lokali ve Cihanbeyler Konağı ile bambaşka bir çehreye bürünecek.

Cihanbeyli Belediyesi son dönemde yaptığı yatırımlarla Cihanbeyli’nin çehresini değiştirdi. Asli Belediye Hizmetlerinin yanında Konya ve Türkiye’de ilk denebilecek uygulamalarla da göz dolduran Belediye önümüzdeki dönem için yeni yatırımlara hazırlanıyor. Kent Park, Geçlik Merkezi, Hanımlar Lokali ve Cihanbeyler Konağı yatırımları Cihanbeyli’nin çehresini değiştirecek yatırımlardan sadece birkaçı. Özellikle sosyal yaşama büyük katkı sağlayacak yatırımların ayrıntıları ise şöyle;   

KENT PARK

Yaklaşık 115 bin metrekarelik bir alanda hayat bulacak olan projede spor alanları, kamelyalar, çocuk oyun grupları,fitness aletleri, çok amaçlı kafeterya, süs havuzları, yürüyüş yolları ve koşu parkuru bulunacak

GENÇLİK MERKEZİ

Eski Anadolu Lisesi mevkiine yapılacak olan Gençlik Merkezi içerisinde dans-folklör salonu, Kütüphane, çok amaçlı salon ve daha bir çok birim bulunacak.İçerisinde bilgisayar, müzik,plastik Sanatlar, heykel ve resim kursları düzenlenecek.

 HANIMLAR LOKALİ

Eski Pazar alanına yapılacak olan proje içerisinde kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness ve toplantı salonları, açık teras, mefruşat, yemek, kitaplık ve bekleme bölümleri ile kafeterya, derslikler, öğretmen odası, revir ve mescit bulunacak.

CİHAN BEYLER KONAĞI

Cihan Beyler Konağı’nda kafeterya, oyun alanları, şark köşeli oturma salonu, fitness salonu, misafirhane ve teras bölümü yer alacak. Ayrıca kurulacak kamelyalar ile konak bahçesi sıcak yaz günlerinde vatandaşlara hizmet verecek. Eski çay bahçesine yapılacak olan Konak ilçemizin sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek

2-2-3.jpg

HİZMETİN ‘KALE’Sİ; CİHANBEYLİ

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, özellikle son dönemde özverili bir çalışmaları sayesinde Cihanbeyli’nin önemli yatırımlar aldığını kaydetti.  Cihanbeyli logosuyla vizyonuyla misyonuyla ilçeyi biz belli bir noktaya taşıma iddiasıyla yola çıktıklarını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale göreve gelir gelmez de çalışmalara başladıklarını söyledi.  Çalışmalara belediye binasında tadilatla başladıklarını ifade eden Başkan Kale, “Logomuzu değiştirdik, vizyonun değişmesi anlamında kurumsallaşma anlamında da hedefler koyduk. İlk etapta ciddi kurslar ve destekler alarak belediyeyi bir kurumsallaşma anlamında biz bu günkü noktaya getirdik. Şurada da iddialıyım ben. Üç merkez ilçe dışında kalan 28 taşra ilçesi içerisinde hedefimiz birincilik. Kurumsallaşma anlamında Cihanbeyli belediyesi birincilikle noktayı koydu. Ondan sona arkadaşlarla yaptığımız toplantılarda ‘biz neler söylemişiz, halka neler demişiz’ bunları titizlikle arkadaşlarımız takip ediyorlar. Biz bu sözleri yerine getirme adına projelerimizi başlattık ve düğmeye bastık. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemizden önemli destekler aldık” diye konuştu.

KENDİ BÜTÇEMİZLE İYİ İŞLER ÇIKARIYORUZ

“Merkezi yatırımlar da ciddi yatırımlar da almaya başladık” diyen Başkan Kale, Gençlik Merkezi ve hanımlar lokali büyükşehir inşa edecek ama Konya genelinde 5 ilçeye havuzlu hanımlar lokali yapacaktı. Bu beşin biri biz olduk. Kendi imkanlarımızla arkadaşlarımızın adını koyduğu Beyler Konağı ihale edildi. Vatandaşlarımızın, insanlarımızın oturup istirahat edebilmesi adına veya iyi vakit geçirebilmesi adına sosyal tesis olarak Beyler Konağı’nı biz ihale ettik. Cihanbeyli belediyesi kendi bütçesiyle yapmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN ATAK / YENİ HABER