Cihanbeyli’de Ramazan coşkusu

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde Ramazan etkinliklerinin adresi Hanımeli Parkı oldu.
Cihanbeyli’de Ramazan coşkusu

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde Ramazan etkinliklerinin adresi Hanımeli Parkı oldu. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde bütün güzellikleriyle yaşanıyor. Belediye tarafından Ramazan ayına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Vatandaşları bir araya getiren Ramazan etkinliklerinin adresi Hanımeli Parkı oluyor.

img_3600_800x533.jpg

İlk haftaki etkinlikler Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Daha sonra Mehter Takımı bir konser verdi. Mehter Takımının seslendirdiği marşlara vatandaşlar da eşlik etti. Hanımeli Parkı Amfi Tiyatroyu dolduran vatandaşlar akrobasi gösterilerini ilgiyle izledi. Özellikle çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi.

img_3753_800x533.jpg

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programın ikincisi önümüzdeki cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayının Cihanbeyli’de bütün güzellikleriyle yaşandığını belirtti. İlçenin çehresini değiştiren Hanımeli Parkında düzenlenen Ramazan etkinliklerine halkın ilgisinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Kale, hafta sonları devam edecek etkinliklere tüm ilçe halkının davetli olduğunu kaydetti.

img_3653_800x533.jpg