Cihanbeyli’de spor yatırımları devam ediyor

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi makamında ziyaret etti.
Cihanbeyli’de spor yatırımları devam ediyor

Cihanbeyli’de  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılması planlanan ve devam eden projeler hakkında görüşüldü.Yapımı devam eden Cihanbeyli Gençlik Merkezi inşaatını ziyaret eden Ömer Ersöz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz mimarisi ile diğer Gençlik Merkezlerinden farklı olan Cihanbeyli Gençlik Merkezinin tüm ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Cihanbeyli’nin gereken yatırımı aldığını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale “ Bakanlığımız tarafından İlçemize Mimarisi ile de adından söz ettirecek bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz, gene bakanlığımızın ilçemize kazandırdığı Fifa standartlarında olan sentetik yüzeyli çim sahamızı tamamlayıp hizmete sunduk.Bakanlığımız ve Belediye olarak gençlerimiz için bu tür alanların sayısını arttırmaya devam edeceğiz.Ziyaretlerinden ve çalışmalarından dolayı Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Ömer Ersöz beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.