Cihanbeyli’de yasa ile mahalleye dönüşen köy yolları kumlanıyor

Cihanbeyli’de yasa ile mahalleye dönüşen köy yolları kumlanıyor
Cihanbeyli’de yasa ile mahalleye dönüşen köy yolları kumlanıyor

Cihanbeyli'de yasa ile mahalleye dönüşen köy ve beldelerin yollarında Cihanbeyli Belediyesi tarafından stabilize kumlama çalışmaları yapılıyor.

Türkiye’nin en büyük ilçesine hizmet verdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, toprak bakımından Türkiye’nin en büyük ilçesine hizmet verdiklerini bildirdi.

Yeni Büyükşehir Yasasına hazır olduklarını ifade eden Kale, "Göreve gelir gelmez Konya’da bir ilki başararak bölgede 6 birim oluşturduk. Şu anda Cihanbeyi Belediyesi’nin olmadığı, hizmet üretmediği mahallesi kalmamıştır. Cihanbeyli’nin her köşesinde Belediyemizin araçları ve çalışanları hizmet vermektedir" dedi.

Yayla yollarının düzenlenerek kumlanması hususunda memnuniyetini ifade eden İnsuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ise Büyükşehir Yasası korkularını Cihanbeyli Belediyesi’nin çalışmalarıyla yendiklerini dile getirdi.

Özellikle köy halkının ihtiyacı olan ve sürekli kullanılan yolların Cihanbeyli Belediyesi ekipleri tarafından kumlanmasının köy halkı tarafından sevinçle karşılandığına dikkat çeken Polat, mahallelere verdikleri hizmetlerden dolayı Cihanbeyli Belediyesi’ne teşekkür etti.