Cihannüma’dan 15 Temmuz şehitlerine vefa

Cihannüma Platformu öncülüğünde her ay düzenli olarak hatimler okuyan gönüllüler, sabah namazında tarihi Ulu Camii'nde buluştu.
Cihannüma’dan 15 Temmuz şehitlerine vefa

Cihannüma Platformu öncülüğünde her ay düzenli olarak hatimler okuyan gönüllüler, sabah namazında tarihi Ulu Camii'nde buluştu. Hatimlerinin duasını yapan Cihannüma gönüllüleri hatimlerin sevabını 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere din, millet, vatan ve bayrak için canını vermiş aziz şehitlerimize bağışladı.

Herkesin insanca ve haysiyetli bir yaşam sürmesini temin için "Adalet, ahlak, hikmet, hürriyet, barış ve emniyet" gibi temel insani değerler etrafında 4 yıl önce kurulan ve Manisa İl Temsilciliği'ni Basın İlan Kurumu Manisa İl Müdürü Kenan Tokgöz'ün yaptığı Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu, Manisa'daki faaliyetlerini de büyük bir titizlikle sürdürüyor. Her ay rutin bir faaliyet olarak Kur'an-ı Kerim'i hatmeden Platform üye ve gönüllüleri hatim duasını da har ay tarihi bir camide buluşarak yapıyor. Son ayın sabah namazı buluşması ve geçen ay okunan hatimlerin duası Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Manisa il Temsilcisi Kenan Tokgöz başta olmak üzere platformun üye ve gönüllülerinin yanı sıra cami cemaatinin de katılımıyla tarihi Ulu Camii'nde yapıldı. Ulu Camiinde görevli imam Murat Emgener'in kıldırdığı sabah namazının ardından hatim duasını yapan Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, hatimlerin sevabını 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere din, millet, vatan ve bayrak için canını vermiş aziz şehitlerimize bağışladı. Cesur, dua sonrasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da düzenli olarak sürdürülen Kur'an-ı Kerim'i hatim faaliyetine öncülük ettikleri için platform yönetimi ile katkı sunan gönüllülere teşekkür etti.

Tokgöz'den Kara'ya teşekkür plaketi

Cihannüma Platformu üyeleri, Manisa Sabah Namazı Buluşması namaz ve hatim duasının ardından Ulu Camii önündeki parkta çay, simit ve peynir ikramlı kahvaltıda buluştu. Platform üyesi Milli Eğitim Müfettişi Miktat Kara, Gaziantep'e tayini dolayısıyla katılımcılarla kahvaltıda vedalaşırken Platformun Manisa İl Temsilcisi Kenan Tokgöz de Manisa'daki faaliyetlerin ilk gününden itibaren yönetiminde yer alarak önemli katkılar sunan Kara'yı teşekkür plaketi takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Tokgöz, plaket takdimi esnasında yaptığı konuşmada, "Manisa'da faaliyete başladığımız ilk günden itibaren omuz omuza olduğumuz değerli Miktat Kara kardeşimizi tayini dolayısıyla Gaziantep'e uğurluyoruz. Kendisi adalet, ahlak, hikmet, hürriyet, barış ve emniyet gibi temel insani değerler etrafında 4 yıl önce kurulan platformumuzun ilimizdeki çalışmalarında fikri, mali ve bedeni çok büyük özveri ve katkılar sunmuştur. Bu vesileyle kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederken, Gaziantep'te de hayırlı hizmetlerini sürdüreceğine gönülden inanıyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen duygusal vedalaşma sonrası katılımcılar hatıra fotoğrafı da çektirmeyi de ihmal etmedi.

Cihannüma’dan 15 Temmuz şehitlerine vefa

Cihannüma’dan 15 Temmuz şehitlerine vefa

Kaynak: