Cimbom son nefeste puanı kurtardı!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'ndaki ilk maçında rakibi Anderlecht'le 1-1 berabere kalırken, ortaya koyduğu futbolla taraftarının tepkisini çekti.
Cimbom son nefeste puanı kurtardı!

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip etkili bir oyun ortaya koyarken, buldukları tehlikeli pozisiyonlarda Muslera'yı geçemediler. Temsilcimizin ise ilk 45 dakika boyunca çektiği 5 şutun hiçbiri çerçeveye isabet etmedi.

İkinci yarıya iki takım da daha istekli bir şekilde başladı. 52. dakikada ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Praet, topu sağ ayağına alarak içeri doğru kat etti. 20 yaşındaki futbolcu, önünü açtıktan sonra yerden köşeye sert bir şut göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Gol sonrasında oyun disiplinini birkaç dakikalığına kaybeden Sarı Kırmızılı temsilcimiz, rakibine tehlikeli olabilecek ataklar için fırsat tanısa da Prandelli'nin oyuna yaptığı müdahalelerle beraber yeniden oyuna döndü. Oyuna sonradan dahil olan Bruma'yla net bir fırsatı değerlendiremeyen Cim Bom, karşılaşmanın son dakikalarına gelindiğinde ise Burak Yılmaz'ın golüyle skoru eşitledi ve 1 puanı hanesine yazdırdı.

Taraftarlar, Selçuk ve Burak'ı ıslıkladı

Galatasaray'ın 90 dakika boyunca sergilediği performanstan memnun kalmayan taraftarlar Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı ıslıklayarak tepkilerini gösterdiler. Duraklama dakikalarında takımına 1 puanı getiren Burak Yılmaz ise, attığı gol sonrasında taraftarlara karşı tepkisini açık bir şekilde ortaya koydu.