Cimbom'a 3 çilek!

G.Saray transferinin son saatlerinde takviyeleri İtalya'dan yaptı. Sarı-kırmızılılar, Napoli'nin tecrübeli forveti Pandev ve orta sahayı Dzemaili'yi renklerine bağladı. Tarık Çamdal'ın da transferi mutlu sonla bitti
Cimbom'a 3 çilek!

Transferin son saatlerine hareketli giren Galatasaray, 3 ismi renklerine bağladı. Forvet ve orta sahayı İtalya'da bulan sarı-kırmızılılar, Napoli'nin tecrübeli forveti Goran Pandev ve orta sahası Blerim Dzemaili'yi kadrosuna kattı. Gün içinde Alexandre Pato da forvet adayları arasında bir alternatifken Pandev konusunda Napoli Kulübü ile temaslarını sürdüren G.Saray yönetimi, İtalyan kulübüyle el sıkıştı. Aynı transfer görüşmesinde Dzemaili için de nabız yoklayan sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki İsviçreli oyuncunun transferini de olumlu sonuçlandırdı. 31 yaşındaki Makedon forvet ve Dzemali'nin bugün resmi imza için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

BAŞKAN AYSAL AÇIKLADI

G.Saray, yabancı transferinde Napoli'den iki isimle takımı takviye ederken Tarık Çamdal'ın transferini de resmen bitirdi. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın sabah saatlerinde 'Bu iş bitsin artık' dediği Tarık Çamdal, gün içindeki temaslar sonrası 4.5 milyon Euro + Umut Gündoğan karşılığında G.Saray'ın son yerli transferi oldu. Transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, 'Dzemaili ve Tarık Çamdal ile anlaştık. Pandev için de uğraşıyoruz' ifadelerini kullandı. Aysal'ın bu sözlerinin hemen sonrasında Pandev transferi de gerçekleşti.

Ontivero resmen gitti

G.Saray, 1 yıllığına Malaga'ya kiraladığı Amrabat'ı dün borsaya bildirdi. Amrabat için 1 milyon Euro kiralama bedeli alınacağı, satın alma opsiyonunun 3.5 milyon Euro olduğu bildirildi. Ontivero G.Antep'e bedelsiz kiralanırken, 350 bin Euro'luk yıllık ücretinin G.Saray tarafından karşılanacağı açıklandı. Satın alma opsiyonu 4.5 milyon Euro.